تصویر ثابت

خرید تلوزیون های هوشمند نکات کلیدی ای دارد که در زمان انتخاب تلوزیون حتما باید آن ها را در نظر گرفت.

خرید تلویزیون از چالش هایی است که ممکن است شما را دچار سردرگمی نماید. دلیل ایجاد این سردگمی به جهت ویژگی‌ های متنوع و اسامی مختلفی که تلوزیون های هوشمند دارند، است. به همین خاطر در این مقاله سعی داریم به شما در زمینه خرید بهترین و مناسب ترین تلویزیون یاری رسانیم.

تکنولوژی صفحه‌ نمایش

در کنار تعدد صفحه نمایش های موجود در بازار فروش تلوزیون، شرکت‌ های مختلف نیز از اسامی مختص به خود استفاده می نمایند. همین امر کار انتخاب را برای خریدار پیجده تر می‌ نماید. برای انتخاب بهتر، اولین نکته‌ ای که باید به آن توجه نمود این است که دیگر در بازار هیچ تلویزیونی LCD ای که هنوز از لامپ فلورسنت برای نوردهی استفاده نماید وجود ندارد و تمام تلویزیون‌های LCD موجود دارای لامپ  LED هستند.

به این تلوزیون ها LED LCD TV و یا به‌ اختصار LED می‌ گویند.

می توان گفت تلویزیون‌ های LED همان LCD های قدیمی با تکنولوژی پیشرفته‌ تر هستند؛

بنابراین شما حین خرید تلوزیون قرار نیست بین LCD  و LED یکی را انتخاب کنید. چراکه مدل‌ های قدیمی  LCD دیگر در بازار موجود نبوده و همه از نوع  LED  هستند. در کنار LED ها دو مدل اصلی دیگر نیز در بازار موجود هستند:

  1. مدل OLED
  2. مدل QLED

مدل OLED چند سالی است که مطرح شده و به پیشرفت‌ های خوبی رسیده اما QLED تا حدی جدیدتر است و هنوز به طور گسترده مورد استفاده عموم قرار نگرفته است.

اما در حال حاضر اکثر مدل‌ های بازار از نوع LED هستند و دو مدل دیگر گزینه‌ های محدودی دارند و فقط در چند سایز محدود وجود دارند. اگر می‌خواهید با یک بودجه محدود و سایز مشخص یک تلویزیون بگیرید قطعاً LED بهترین گزینه است و از لحاظ کیفیت صفحه‌نمایش مشکلی نخواهید داشت؛ اما اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید خرید یکی از دو مدل دیگر پیشنهاد می‌شود البته در حال حاضر QLED ها کمی از  OLED ها بهتر هستند اما این برتری کامل و همه جانبه نیست و تا حدی ترفند تبلیغاتی نیز هست و مدل‌های بسیار محدودی در بازار با این تکنولوژی وجود دارند.

 

صفحه‌نمایش
صفحه‌نمایش

کیفیت صفحه‌نمایش

کیفیت صفحه‌نمایش نیز یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب تلویزیون است و ممکن است که اسامی مختلف شما را گیج کرده باشد. به طور کلی اگر بخواهیم به کیفیت‌های مهم موجود در بازار اشاره‌کنیم در حال حاضر دو کیفیت FULL HD و  4K  بیشترین گستردگی را در بازار دارند. کیفیت UHD تفاوت‌های جزئی‌ای با 4K  دارد اما می‌توان آن‌ها را با یکدیگر یکسان فرض کرد.

کیفیت HD نیز هنوز در برخی تلویزیون‌های کوچک (24 و 32 اینچ) بکار می‌رود. البته اسم‌های دیگری نیز در بازار وجود دارد مانند SUHD که مخصوص تلویزیون‌های سامسونگ است و برابر با کیفیت 4k است. اگر قصد خرید تلویزیون‌های کوچک یعنی 32 اینچ و پایین‌تر را دارید تنها گزینه شما تلویزیون‌های HD است که در این سایز کیفیت خوبی دارند و مشکلی نخواهید داشت.

در سایزهای بزرگ‌تر دیگر کیفیتHD وجود ندارد و باید بین فول اچ دی و4K یکی را انتخاب کنید که اختلاف قیمت بین این دو مدل وابسته به برند و سایز می‌تواند خیلی زیاد یا کم باشد. به طور کلی کیفیت بالاتر بهتر است اما در نظر داشته باشید در صورتی تلویزیون این کیفیت را نشان می‌دهد که کیفیت فیلم پخش شده نیز برابر یا بیشتر از کیفیت تلویزیون باشد، بنابراین  کیفیت 4K به دلیل اینکه در داخل کشور پیدا کردن فیلم و دیگر مواد نمایشی با این کیفیت بسیار سخت هست عملاً کارایی لازم خود را ندارد.

به طور کلی اگر بودجه ای محدود دارید و اختلاف قیمت بین دو کیفیت گفته شده زیاد است، کیفیت فول اچ دی کافی است و نیازی به هزینه اضافی ندارید. البته برای تلویزیون‌های بزرگ‌تر از 48 اینچ پیشنهاد می‌کنیم برای جلوگیری از دیده شده پیکسل‌های تلویزیون سراغ کیفیت 4k بروید.

تصویر سه بعدی

یکی دیگر از گزینه‌هایی که در هنگام خرید تلویزیون وجود دارد، سه‌بعدی بودن تلویزیون است. با توجه به کم بودن فیلم‌های باکیفیت سه‌بعدی در بازار و طبق تجربه و با صحبت با خانواده‌هایی که تلویزیون سه‌بعدی دارند معمولاً فقط در دو سه ماه اول خرید تلویزیون سه‌بعدی این قابلیت برای خانواده‌ها و به‌خصوص نوجوان‌ها جذاب است و بعد از این زمان عملاً شاید حتی سالی یک بار هم از این قابلیت استفاده نشود؛ بنابراین اگر شما دنبال کننده ی حرفه‌ای فیلم‌های سه‌بعدی نیستید و محدودیت بودجه هم دارید، سه‌بعدی بودن تلویزیون برای شما خیلی ضروری و کاربردی  نیست؛ اما اگر مشکل بودجه ندارید سه‌بعدی بودن تلویزیون ضرری ندارد هرچند ممکن است که انتخاب شما را محدود کند.

قابلیت هوشمند

به طور کلی هوشمند بودن، تلویزیون را به چیزی فراتر از یک تلویزیون تبدیل می‌کند و می‌توان کارهای مختلفی را با تلویزیون انجام داد؛ اما این امکانات اضافه قطعاً هزینه‌هایی نیز دارد. به طور کلی پیشنهاد ما این است که تا حد امکان اگر خیلی مشکل مالی ندارید و افراد آشنا به اینترنت و تکنولوژی روز در خانواده شما وجود دارند سعی کنید که انتخاب شما تلویزیونی از نوع هوشمند آن باشد اما اگر محدودیت بودجه ای دارید حذف این گزینه می‌تواند کار را برای شما راحت تر کرده و به شما در انتخاب تلویزیون مناسب کمک کند.

اندازه صفحه‌نمایش

یکی از سخت‌ترین انتخاب‌ها در هنگام خرید تلویزیون انتخاب سایز مناسب است. اما به طور خلاصه می‌توان گفت که برای اتاق‌های کوچک یعنی مساحت کمتر از 15 مترمربع سایز 32 اینچ و کوچک‌تر پیشنهاد می‌شود. برای مساحت بین 15 تا سی مترمربع سایز 43 اینچ و کوچک‌تر پیشنهاد می‌شود و در صورت بزرگ‌تر بودن سالن باید سایزهای بزرگ‌تر خریداری شود.

اندازه صفحه‌نمایش
اندازه صفحه‌نمایش

تخت یا خمیده بودن صفحه‌نمایش

یکی از ویژگی‌های جدیدی که به تلویزیون‌ها اضافه شده است خمیده بودن صفحه نمایش است که جلوه زیبایی نیز دارد. مدل‌های خمیده اکثراً در سایزهای بزرگ موجود هستند و  قیمت بالاتری نسبت به مدل‌های تخت دارند. به طور کلی پیشنهاد ما این است که در تلویزیون‌های با سایز بزرگ (بالاتر از پنجاه اینچ) خمیده بودن گزینه بسیار خوبی است بنابراین سعی کنید که در صورت امکان از مدل‌های خمیده خریداری صورت پذیرد .

گیرنده دیجیتال

یکی از امکاناتی که در شرایط فعلی بسیار سودمند است، تلویزیون دیجیتال داخلی است که یک هزینه اضافی را از سبد خانواده حذف می‌کند و توصیه می‌کنیم که حتماً در هنگام خرید تلویزیون از وجود گیرنده دیجیتال داخلی مطمئن شوید. هرچند که اگر گیرنده دیجیتال مستقل دارید این گزینه خیلی ضروری نیست.

به طور کلی انتخاب تلویزیون نیاز به دقت و صرف وقت زیادی دارد و باید سعی کنید تمامی معیارهای کلیدی برای خرید تلویزیون را بررسی کنند. یکی از روش‌های خرید که می‌توانید در آن با خیال راحت و تمرکز بالا تلویزیون‌های مختلف و قیمت‌های آن‌ها را با یکدیگر مقایسه کنند فروشگاه‌های آنلاین هستند. در فروشگاه‌های آنلاین به راحتی می‌توانید از قسمت مشخصات کالا اطلاعات کافی به دست آورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Buttonهمین الان تماس بگیرید
چت در واتساپ
ارسال در واتساپ